Ev. söker jag ett hem till min Blue Merle tik Ruth ! Läs mer på valpsidan !

2016-09 Man kan väl lugnt konstatera att jag inte är så duktig på det här med hemsidan längre.. i helgen som varit har några av Trubbel x Rocks kull gjort MH. Alla gjorde jätte bra ifrån sig och det var så roligt att se dem igen. Två av valparna är röntgade, en med A och en med B. Magic har också gjort sitt Mh med bravur. Jessica och Kiwi har varit jätte duktiga på Rallybanan och har tagit en ny titel RLD M (rallylydnad mästarklass) Eva-Maria och Rosso har varit med på Aussie SM i agility och hamnade på en fin 8:e plats !!!! Stort GRATTIS till er alla, jag är jätte stolt över er alla

2016-07
*
Det har hänt en del sedan jag uppdaterade här: Ruth har tagit två CERT, ett reserv cert i utställningsringen, Canon (samma kull som Ruth) har tagit sitt 1:a Cert och blev BIM, Ossian har visat jätte fina framgångar i utställningsringen, Kiwi har tävlat rallylydnad med fina resultat ...

2016-04
*
Den 10 april var Pernilla och jag på valputställning i Varberg...Dagen var mycket lyckad... Magic vann 6-9 månaders valp och blev sedan BIS 2 valp. Ruth vann juniorklassen och blev sedan BIG 3

2016-02
*
Valputställning I Hässleholm 20150227: Nio stycken aussie valpar í åldern 4-12 månader anmälda. Ruth BIR valp och sedan BIG 3. Lille Magic på sin första utställning BIM valp. På en inofficiell utställning i Sätila blev Kiwi BIR och sedan ibland de sex bästa i gruppen !!!!

2015-11
*
Åstorp utställning 2015-11-14. Detta var en toppen dag.. Ruth BIR valp och sedan BIS 4 valp, Cutesy 3:a bästa tik med Reserv CERT och Lucy BIR och sedan BIS veteran

2015-11
*
Lucy har varit på utställning i Norge och fick med sig en ny titel hem.. NORSK VETERAN VINNARE 2015

2015-11
*
Först börjar vi med att gratulera vår valpköpare Nathalie och Sallie (RP Kind Of Trouble) som varit på sin första utställning och fick HP, Christina har varit på sin första utställning med Canon (RP Happy Trouble) och där blev de andra bästa hanvalp med HP, Annelie och Ossian (Rp I Have A Dream) har vari på utställning i Växjö och där blev de andra bästa hane med CACIB och Reserv CERT.. STORT GRATTIS till er alla..

*Jessica och Kiwi (RP Take A Chance On Me) har testat på NOSE work och även fått en ny titel RLD A          

* Lucy har varit på Europa vinnar utställningen och kan nu titulera sig VEUW - 15. Hon har även varit på två utställningar i Tvååker där hon ena dagen blev BIR och andra dagen BIM.          

* Ruth har varit på sina första utställningar. Detta resulterade i två X BIR och BIG-4. Då ska man tillägga att hon var yngst ibland allihopa (exakt fyra månader) och alla valpar upp till nio månader tävlade emot varandra !!            

2015-05
*
Först börjar vi med att gratulera vår valpköpare Jessica och Kiwi som har varit på en del utställningar, bla i Lidköping där de fick reserv CERT.. STORT GRATTIS till er. Sedan har vi fått våra efterlängtade valpar, det blev sex stycken.. tre tikar och tre hanar.. VÄLKOMNA till världen !!

2015-04
*
Vilken härlig hundhelg det har varit för valpköpare och fodervärdar. Jessica och Kiwi fick sin första titel i rallylydnaden RLD N och Kerstin och Bessie gjorde sin första s

tart i rallylydnad, inget godkänt resultat denna gången, men nästa gång så kommer det !! Fodervärden Jessica och Eivor fick också en ny titel i helgen RLD N !!! STORT GRATTIS TILL ER ALLA, JAG ÄR JÄTTE STOLT

2015-01
*
Två av valparna (Kiwi och Ossian) i Trubbel och Jacks kull har varit och gjort debut i juniorklassen på utställning, båda med Excellent ! Kiwi har även varit ute och gjort Rally lydnads debut. Hon fick ett godkänt resultat (95/100) STORT GRATTIS till er båda !!

2014-12
*
I början på december åkte jag och Pernilla till Finland för lite utställningar !! Bägge dagarna gick både Trubbel och Lucy jätte bra och vi fick med oss en ny titel hem till Lucy Hevv - 14, helgen efter detta var det dax för Svensk vinnarutställning i Stockholm och där vann Lucy veteran klassen och fick ytterligare en ny titel SEVV - 14. Så nu har hennes namn utökats med ytterligare två titlar och det känns som att detta året avslutades jätte bra !

2014-11
*
Norsk vinnare och Nordisk vinnare 2014: Vilken fantastisk helg för mina två flickor (Lucy och Trubbel) tillsammans med bästa handlen Pernilla. Trubbel EXC bägge dagarna och placerad som nr 2 i en jätte stor öppen klass på lördagen. Lucy Norsk veteran vinnare 2014 och även Nordisk veteran vinnare 2014. På den nordiska utställningen blev hon även placerad top 6 ibland veteranerna i stora ringen.

2014-11
*
Växjö int. utställning är över och även detta året gick det bra för kennlen ! BIR valp blev hanen Ossian (RP I have A dream) 2:a bästa hanvalp blev Torkel (RP Super Trouper) bästa tik valp blev Kiwi (RP Take A Chance On Me) I final ringen blev Ossian utplockad ibland de sju bästa valparna !  STORT GRATTIS till er alla !! Lucy blev 2:a bästa tik och bästa veteran och sedemera blev hon även BIS 4 veteran !! ETT STORT tack till Pernilla som alltid visar henne så bra :)

2014-10
*
Dåligt med uppdateringar.. Erika och Millie har fått LP 1 STORT GRATTIS till er !! Jessica och Kiwi har varit på några valputställningar och belönats med BIR och BIM.

* Det är många som är ute och tävlar med bra resultat... Sandra Freij har varit ute med Nikita och tävlat agility med bra resultat, Erika har tävlat i LKL 1 med Millie och fått två 1:a pris och idag har Jessica varit på första utställningen med Kiwi och detta resulterade i BIS 4 valp !! STORT GRATTIS till er alla !!!

2014-05
*
GRATTIS till Sandra och Nikita som har fixat ett godkänt resultat i rally lydnad Mästarklass !!

2014-05
*
GRATTIS GRATTIS säger vi till Sandra och Nikita som har tagit sin första pinne i agilityklass, till Angelica och Makita som har tagit sitt tredje godkända resultat i RLD N och därmed fått en en ny titel RLD N och sist men inte minst Ann och Midas som har tagit två godkända resultat i RLD N !!!!!