MINNENVissa hundar lämnar detta livet pågrund av ålder, andra lämnar detta livet på grund av andra omständigheter. På denna sidan kan ni läsa om de hundar som har lämnat oss. Alla har lämnat ett stort hålrum efter sig
LP1 BISS Easy Around The World "Agaton"


Agaton.. mannen i mitt liv. Min skugga och min själsfrände. Han som alltid såg när man mådde dåligt..han som alltid tröstade när man var ledsen..
Vila i frid älskade mannen !20080611 - 20100317
Thornapple Whiskey Lullaby "Miranda"


Hon kom in som en stormvind i mitt liv, jag älskade henne så oerhört mycket från första dagen jag såg henne .. jag hade fördelen att få välja ut henne själv hemma hos Ellen och det betyder givetvis något speciellt !!!
Att mista henne fanns inte med i min vildaste fantasi .. men det går ett ögonblick så finns hon inte mer ..
Mirandas motto i livet var alltid "full fart framåt" och det är så jag kommer att minnas henne .. som en virvel vind som slutade blåsa ..

ÄLSKADE Miranda .. jag saknar dig så, det gör sååå ont !!!!


Mina ögon kan glittra, Min mun kan le ..
men sorgen i mitt hjärta kan ingen se....

19941224-20080715


Att släppa taget om Sixten var det svåraste jag någonsin har gjort, denna hunden har lärt mig så mkt genom åren. För mig var han det sista som jag hade kvar efter min far. Nu finns bara minnet efter pappa och Sixten kvar! Han var hunden som man kunde krama om och gråta hos och han var hunden som man kunde skratta ihop med! Underbare Sixten som hellre tillbringade sina timmar med att simma än att vara på land. Jag SAKNAR dig så !!


20010803 - 20070719

Ibland känns det inte som om livet har någon mening, ofta rycks de man älskar bort alldeles för fort. Så är fallet med lille Eddwin. Min solstråle och sprallfink, hunden som alltid kunde lätta upp stämningen när allt kändes fruktansvärt jobbigt. Min första aussie som varje dag gav mig nya gråa hårstrån, men som aldrig ville något eller någon ont !!! Vi kommer alltid att minnas dina tokigheter !!
Vi saknar dig av hela våra hjärtan och hoppas att du har det bra där du är..
Du rycktes bort ifrån oss på tok för tidigt !!

 
TACK Eddwin för de underbara åren du har givit oss, du kommer att lämna ett stort hålrum efter dig!!


 


 

19910930 - 20050727

 

Kim var min första hund och den hunden som jag lärde mig allt med. Eller lärde och lärde, Kim var en mycket speciell hund och han tyckte inte alls att det var speciellt roligt att träna lydnad eller något annat. Han var en riktig liten soffpotatis.. Trots detta så lärde han mig en massa om hur man skulle göra och hur man INTE skulle göra när det gällde hundträning. Sommaren blev Kim snabbt dålig och jag tog det svåra beslutet att låta honom somna in. Hans finns alltid i mitt hjärta..